Σεμινάριο Παιδικής Λογοτεχνίας | Ευλαμπία Τσιρέλη

ONLINE ΜΕΣΩ ZOOM

Σεμινάριο Παιδικής Λογοτεχνίας, από την Ευλαμπία Τσιρέλη και το Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Παραδοσιακό και σύγχρονο παραμύθι | Θεωρητικό μέρος: Ιστορία του Παραμυθιού – Λαϊκή παράδοση, Ιστορία και Εξέλιξη, Ηλικιακές ομάδες, Σύγχρονο παιδικό βιβλίο| Πρακτική άσκηση: Πειραματισμός στη συγγραφή, διασκευή, αναδιήγηση, βιωματικές δραστηριότητες.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ στο https://bit.ly/3zysZ4l

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, ηθοποιούς και αφηγητές, συντονιστές λεσχών ανάγνωσης παιδικού βιβλίου, επιμελητές και εικονογράφους παιδικών βιβλίων, συγγραφείς και ασκούμενους, αφηγητές, και σε όποιον πειραματίζεται με τη φαντασία, αγαπά την παιδική λογοτεχνία και δεν ξέχασε ποτέ το παιδί μέσα του! (δεν απαιτούνται ιδιαίτερες συγγραφικές ικανότητες, μόνο όρεξη για μάθηση και περιπέτεια)

Αριθμός συμμετεχόντων 15 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στο https://bit.ly/3zysZ4l

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Ευλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας, εκπαιδευτικός θεολόγος, Δρ ΑΠΘ και δασκάλα συγγραφής. Διδάσκει δημιουργική γραφή και συγγραφή (πεζογραφία, ποίηση και επιμέλεια κειμένου) τα τελευταία 8 χρόνια στο εργαστήρι της, το Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium. Πραγματοποιεί ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια σχετικά με τον μύθο, τη λαϊκή παράδοση, τη μυθοπλασία και το παραμύθι. (Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, TedXAuth, ComiCon, Δήμοι και Μουσεία) Εφαρμόζει τη δημιουργική γραφή ως εκπαιδευτικό εργαλείο σε σχέδια διδασκαλίας, έχει συνεργαστεί με την Action Art και την Ελληνική Βιβλική Εταιρία, μεταφράζει και επιμελείται βιβλία. Είναι συνεργάτιδα του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών στα εκπαιδευτικά προγράμματα, πραγματοποιεί επιμορφώσεις εκπαιδευτικών και έχει διατελέσει μέλος της ομάδας μεντόρων στο Παιδαγωγικό Εργαστήρι της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ., στην Πρακτική Άσκηση των φοιτητών. Είναι συγγραφέας των εκδόσεων Ίκαρος και Αρμός. Τα βιβλία των μαθητών της από το εργαστήρι συγγραφής Imaginarium κυκλοφορούν από τις εκδόσεις iWrite και Κύφαντα. Mάθετε περισσότερα εδώ.

Aκολουθήστε τη συγγραφέα στο FB

Ακολουθήστε το Εργαστήρι στο FB

YouTube